Waarom ging Jurre naar de finale?

Tja, het is weer een aflevering met bedenkingen. Waarom zou Jurre naar de finale zijn gegaan? Zou het kunnen omdat de makers wisten dat Jurre met geluk zo ver was gekomen een twist in een variatie van de komende opdrachten zo te spelen, dat het publiek op een dwaalspoor zat?

Vorige week steeg Jurre naar 61% van de bedenkingen. Nu moeten we dit percentage in de context zien. Iedereen die meedoet met de MOL-App weet dat je dan al punten krijgt.

Zie hier voor de analyse waarom Soy de MOL zou kunnen zijn. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/interessant-seizoen-van-de-mol-soy-is-het/(opent in een nieuwe tab)

En ja, wat dan. Wie zou de winnaar kunnen worden? Dan maakt Ranomi een zeer goede kans. En Daniël vist wellicht achter het net als hij zijn keuze op de verdachtmaking niet op het laatst veranderd.

Daniël gaat niet zo ver voor een vrijstelling. En Jurre vindt dit interessant.

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-8-brandpunt/

Blijkbaar weet Jurre dat met het geld en de penningmeesterschap je meer kan helpen om de MOL te ontmaskeren. Soy zweert op zijn woord tegen Jurre.

Natuurlijk is dit voor Soy als MOL zijnde gemakkelijk om te doen. De MOL heeft ook belang om geld uit te pot te halen. Opvallend was hoe slecht Soy eigenlijk foto’s maakte en ook kleur en één zwart wit foto erbij deed.

Soy wilde niet winnen. Hij was wel als eerste bij envelop nummer twee. Soy bespeelt eigenlijk vanaf het begin al Jurre en wist ook nu wel dat Jurre zou toehappen naar envelop nummer 2.

Wie “mind fuck” heeft bekeken die kan weten als met uit 1,2,3 en 4 kan kiezen, de meeste mensen nummer 2 kiezen. Dit alles ging dus volgens plan.

Voor de rest was het voor iedereen een leuke en ontspannende opdracht. Ik denk dat Soy met de extra cameraman, leuke MOL shots heeft gemaakt, maar dat zien we mogelijk bij de laatste aflevering van wie is de MOL.

En ja, dan het laserspel. Een spel waarin toekomstige antwoorden lagen. Soy kwam duidelijk in beeld alsof hij een medespeler bewust raakte. Nou, je zou verwachten, dat doet een kandidaat, maar nee. Voor de MOL is dit uitstekend om ook zo te handelen.

Daarom staat Soy voor mij nummer 1 als de MOL.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *