Ranomi is de MOL op logica!

Ja, dit seizoen is met al zijn vreemde twist wel een heel apart seizoen. In een zelf ontwikkelde programma waarmee ik tracht zoveel mogelijk meetgegevens bij te houden, ben ik mogelijk het spoor bijster doordat echte afvallers niet afvallen en er nogal wat vrijstellingen om de hoek komen kijken.

Terug naar Ranomi. Was de tunnelvisie dan toch terecht? Ik zou het niet weten, maar toch, zie hier voor wat tunnelvisies voor Ranomi. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/tunnelvisie-in-wie-is-de-mol-2023/(opent in een nieuwe tab)

Er zijn later nog meer items gevonden door de kijkers die de tunnelvisie zou kunnen aanvullen. Is het deze keer een slinkse MOL door de links schrijvende Ranomi?

Wat kunnen de argumenten zijn waarom Ranomi de MOL zou kunnen zijn, naast de logica die ik nog zal publiceren? Als Ranomi de MOL is, dan komt dit alleen omdat zoveel kandidaten zich als MOL hebben gedragen, dat de echte MOL helemaal niet hoefde te mollen.

Ranomi kon telkens achterover leunen en hoefden weinig te doen. Is dit theoretisch mogelijk? Ja, waarom niet. Niets is wat het lijkt en het is dus mogelijk.

Opvallend is dat in de laatste test zowel Jurre als Daniël op elkaar zaten. Niemand zat op Ranomi!

Jurre en Daniël ondervroegen elkaar op MOL gedrag.

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-9-molafspraak/

Er zijn kijkers opgevallen dat er op het 1000 Euro of gulden biljet een (zuid?) afrikaanse tekst stond waarin zoiets vermeld stond als waar de MOL iets gedaan zou hebben met een fotowedstrijd. Welke fotowedstrijd zouden ze bedoelen?

Er waren namelijk twee keer een fotowedstrijd, dus dat maakt het lastiger om dit eerst uit te vissen. Wellicht dat de andere biljetten wel die informatie gaf.

Meetgegevens.

Nu komen we bij de meetgegevens.

Meetgegevens hebben geen emotie en op basis hiervan zou Ranomi de MOL zijn. Zeker nu Roy niet de MOL is en dus toch een rood scherm had gekregen, zie hier. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/analyse-van-wie-is-de-mol-na-de-4e-ronde/(opent in een nieuwe tab)

Nog 3 kandidaten
We zien hier dat Ranomi, nummer 7 verhoudingsgewijs het grootste pecentage fouten heeft. Normaal gesproken zou dit goed bij de MOL kunnen gebeuren.

Ik besef dat de programmamakers de laatste jaren slimmer zijn geworden en ook ons met het laten zien ons voor de gek willen houden. Want wie zegt dat een bepaalde fragment van iemand tijdens de test zegt dat dit de MOL is?

Wellicht is het een stemgeluid van een ronde of 2 à 3 later. De stemmen worden later toegevoegd!

Ranomi zat het meest op Soy, maar ook van andere waarnemingen waren het kandidaten die er allemaal uit zijn gegaan.

Op logica en meetgegevens in hoeverre ze betrouwbaar kunnen zijn zou Ranomi de MOL kunnen wezen.

We gaan het zien in deze zeer spannende finale. Kunnen waarnemingen en meetgegevens het uiteindelijk winnen van de slimme programmamakers? Ze moest zeker met het monteren bepaalde statische techneuten hebben die adviseren. Ik kan dit niet anders zien.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *