Is Anke de MOL?

Wat een aflevering was dit zeg. Aflevering 6 maakt het alleen maar verwarrender in wat ze ons laten zien. Inmiddels moet ik toegeven dat de makers van wat ze laten zien in het kiezen, ook al verwerk ik zoveel waarnemingen, dat ondanks dat ik nog geen zekerheid heb.

Bekijk ik alleen in de logica van waarnemingen:

De nog overgebleven kandidaten na de 6e ronde.
We zien hier dat Soy het grootste percentage heeft van onwaarheden. Dat kan alleen maar als je de MOL bent om te overleven of in dit geval, kreeg hij een eerder rood scherm en werd hij gered en nu het geluk dat Nabil en Soy eigenlijk op elkaar zaten, zodat hij als ‘gelukskandidaat’ verder kan gaan in het spel.

Logica van foutmeldingen van de echte MOL die langer in het spel blijft.

Als we Soy wegdenken (60%) foutpercentage, dan scoort Anke daarna als hoogste verkeerd. De logica van eerlijke waarnemingen, maar daar zijn de programmamakers erg sluw in om andere dingen te laten zien, zal uit eindelijk altijd zo moeten zijn dat de MOL uiteindelijk het hoogste percentage heeft van het aantal fouten.

Er is wel één groot manco aan Soy. Ze hebben (bewust) zo weinig laten zien in alle stemrondes wie hij allemaal gekozen had.

Nu is Nabil eruit, terwijl hij ook een beetje op Anke zat. Anke dit voor mij een echte MOL kandidaat is, zie volgende link. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/analyse-van-wie-is-de-mol-na-de-4e-ronde/(opent in een nieuwe tab)

Maar waarom dan Nabil eruit als Anke mijn MOL kandidaat verdachte is? Nou, hij zat een beetje op Anke. Ranomi had een joker ingezet. En andere hoefden hun scherm niet te laten zien.

Dat maakt het zo moeilijk om de waarnemingen in logische verklaringen te kunnen omzetten.

Maar kijk eens naar Anke na de opdracht van op eieren lopen met de groep dit dat gehaald had. Kijk eens naar haar ogen hoe moe ze eigenlijk staan. Zijn dit de vermoeide ogen van een last om ‘de MOL’ te zijn?

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-6-lijdensweg/

Speeltijd 15:52 zien we Anke met vermoeide ogen.

De opdracht met het verschil van de struisvogel vergelijken onderste boven onder de grond was een lastige. Beide teams hadden nummer 1 gekozen. Maar hoe passief hoef je als MOL niet te zijn als je weet dat het is gaat!

Wat is het makkelijk om andere de schuld te geven zodat je zelf buiten schot blijft zoals Anke.

Met de opdracht van de pijlen vangen en schieten daar bleef Anke erg passief. Totdat ze wist dat het ei al was geraakt. Toen kon ze wel vangen!

En ja hoor , op het laatst vang ze één pijl en speelt zo blij als een kandidaat mee.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *