Interessant seizoen van de Mol, Soy is het!

Ja, ook ondanks je uitgebreide meetgegeven, kan het gebeuren dat dit nog niet boven water komt. Anke de Jong is dus niet de stille MOL, maar in feite was zij een zeer passieve kandidaat.

Zie hier waarom zij verdacht leek. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/is-anke-de-mol/(opent in een nieuwe tab)

We kunnen ook zien in de analyse dat Soy eigenlijk qua foutpercentage eigenlijk het hoogst eruit kwam van de bovenstaande link. Maar ik vind het ergens flauw als telkens iemand die kan presenteren, acteren de MOL zou zijn.

Het ellendige is dat je ondanks soms tegen beter weten in, je hoopt dat bepaalde kandidaten geen MOL zouden zijn.

Maar in een eerdere analyse zou ook Soy volgens mij toch geen MOL kunnen zijn, zie hier voor de analyse. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/analyse-van-wie-is-de-mol-na-de-4e-ronde/(opent in een nieuwe tab)

Links = Aantal totaal verdenkingen op de kandidaat(mol) , rechts aantal verdenkingen gekozen van wat ze hebben laten zien. Voorbeeld. Ranomi heeft zelf 7 keer een verdenking slechts in al die afleveringen. Op haar zaten alle kandidaten totaal 17 keer.
Helaas is door de slimheid van de programmamakers het e.e.a. in de war. Zo ging Annick weg, terwijl zij niet de slechtste was. En toen een ronde niemand en later hoefden er van de 6 slechts 4 een test doen.

Zulke dingen schopt het systeem door de war. Als we naar het percentage kijken naar T10 = Soy, dan zien we 50% van foutpercentage. Maar Soy kan het ergens niet zijn, omdat hij zeer waarschijnlijk een rood scherm kreeg. En die krijgt de MOL niet.

De programmamakers waren erg slim om bij de 3e ronde van Sander de Kramer niets te laten zien waarop hij zat.

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-7-inzichtelijk/

Soy de MOL?

Als we naar bovenstaand staat je kijken, dan komt Daniël eruit als verdachte.

Maar ja, we moeten kiezen. Hopende dit keer op een vrouw is een man wederom die de meeste kans maakt op om de MOL te zijn.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *