Kan Israël zich nog kalm houden?

De zich zelf benoemende Palestijnen wat het in zijn in de betekenis dat het zou afstammen van de Filistijnen, heeft vanmorgen heel vroeg vanuit Gaza een 2700 raketten afgevoerd met redelijk grote gecoördineerde actie over de landsgrenzen om de kleine nederzettingen op Israël grondgebied terreur en bloed te vergieten.

De Filistijnen historisch en profetisch belicht, zie volgende link voor die achtergrond.

https://www.israelendebijbel.nl/nl/bijbelonderwijs/digitale-bijbelstudie/2020/10/19/De-Filistijnen-historisch-en-profetisch-belicht

Kan Israël zich kalm houden? Net als eerdere aanvallen waarna die lafaards telkens snel in een soort van wapenstilstand en zgn. een oplossing zoeken voor het conflict.

En juist zoals 50 jaar geleden, gebeurde het op een feestdag/herdenkingsdag in Israël. En dat terwijl afgelopen mei 2023 Hamas uit Gaza al 500 raketten afvuurde.

Vraag niemand zich af hoe dat materiaal (oorlogsmateriaal) binnenkomt in een grondgebied dat twee keer zo groot is als het eiland Texel?

Inmiddels zijn er veel bloederige foto’s genomen. Ze hebben ook gijzelaars buit gemaakt. Gewone Israëlisch burgers, zie onder staand foto.

Je vraag je wel ernstig af, maar dat wil de mainstream media dat ook zien.

Is dit wel een echte inwoner van Gaza dat voor Hamas als oorlogsheld optreedt?

Een echte inwoner, zie foto hieronder van Gaza?

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12605083/hamas-gunmen-kidnap-israeli-grandmothers-gaza-strip-reports-civilians-golf-carts.html

Ik kan mij zo voorstellen dat vooral zwarte Afrikaanse moslims via Gaza vooral dronken zijn gevoerd van pure haat. En het is niets anders dan pure haat wat we zien.

Pure haat.

Als nu nog niet duidelijk is dat Israël zich met alle middelen, vooral van veel vuurkracht en manschappen die het gebied met volledige infiltratie alles schoon gaan wegen, als zelfverdediging, ja dat is het, tot handelen mag overgaan, dan weten echt wie voor of tegen Israël is.

Kan Israël zich nog kalm houden?

Israël dat van nature zorg verleend aan ieder mens die in Israël in vrede wil leven en zelfs aan de vijanden.

Voor Israël geldt dat een mensenleven telt. Ik hoop dan ook dat er weinig slachtoffers vallen onder goedbedoelde burgers die je eigenlijk overal wel hebt wonen.

Oog om oog, tand om tand. Het ligt wellicht niet zo in onze, de Nederlandse aard, maar ‘wraak’ is Israël inmiddels niet vreemd meer.

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/10/07/blog-aanvallen-gazastrook-7-oktober-a4176452

21:4712m

Netanyahu: we zullen wraak nemen voor deze zwarte dag

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zaterdag gewaarschuwd voor de wraak die zijn regering wil nemen op Hamas na de geweldsgolf van zaterdag, die volgens de laatste cijfers aan zeker 250 Israëliërs het leven heeft gekost. „

We zullen deze oorlog winnen”, zei de premier.

We zullen alle plekken waar Hamas zich ophoudt veranderen in ruïnes”, zei Netanyahu, we zullen hen doodslaan, we zullen wraak op hen nemen voor de zwarte dag die ze de staat Israël en zijn burgers hebben aangedaan”.

Hij waarschuwde de inwoners van Gaza het gebied te verlaten, “want we zullen overal en met onze volledige kracht optreden”.

Een grensdoorbraak met zwaar materiaal.

Hoort deze ontwikkelingen bij Mattheus 24, de eindtijd rede van Jezus?

Zie voor de volgende link over deze eindtijd rede van Jezus.

https://spyfromthesky.nl/bijbelse-visies/de-tekenen-van-het-einde-van-de-wereld/

Foto boven is bron:

https://www.businessinsider.com/11-israel-hamas-dramatic-images-surprise-attack-israel-2023-10?international=true&r=US&IR=T#5-a-family-is-evacuated-by-israeli-police-from-a-site-hit-by-a-rocket-5

Ook op onze teletekst is de Wraak te lezen.

En hoe gaan nu kerken, een christelijke gemeentes morgen reageren? De PKN heeft al een all in one statement gebed ervan gemaakt. Ze durven man en paard niet bij de naam te noemen.

Bij elke mens die ze doden roepen ze dat allah akbar. Zelfs niet waar om met hoofdletters te schrijven vind ik. Nee, niet inclusiviteit of een zeer algemeen breed gebed.

Dat kan je beter helemaal niets bidden. Dan kan je beter beter aan God overlaten.

Israël kan niet anders dan deze terreur van militanten grondig af te straffen.

De misleiding van de VN.

De Verenigde Naties neemt stelling door middel van Secretary-General António Guterres wederom als enige oplossing een twee statenoplossing de vrede kan worden bewerkt.

En hij riep op om door onderhandelingen aan te gaan. Hij sprak helemaal niet over het recht van actieve verdediging van Israël. Een onmiddellijke stop van alle vijandigheden.

De trieste balans van deze eerste dag zijn ruim 1600 gewonden aan Israëlische zijde. En meer dan 300 doden aan Israëlische zijde.

Premier Benjamin Netanyahu zal met al zijn militaire macht Hamas gaan wegvegen.

https://edition.cnn.com/

Updates kunnen volgen.

Update

Inmiddels is het dodenaantal aan de kant van Israël al meer opgelopen dan 600 en meer dan 2000 gewonden.

Er is een vraag waarom zoveel raketten doel trommen terwijl het verdedigingssysteem, het Iron Dome defence system, toch zo bekend en geroemd was als een veiligheidsschild.

Het verdedigingssysteem heeft waarschijnlijk veel raketten gemist vanuit Gaza die de terreur klanten afvuurden.

Wat zit er achter. Zit er een ander land hierachter? Kan het Rusland zijn?

Als dit zo is, dan is de noodzaak om echt via de grondtroepen de ‘kankergezwellen’ weg te snijden. Ze kunnen alleen maar offensief zich verdedigen.

Bovenstaande foto is bron:

https://israelcnn.com/at-least-600-dead-2000-wounded-as-idf-continues-to-battle-last-terrorist-holdouts/

Gelukkig steunt ons demissionair kabinet nog (net) Israël. Op het Binnenhof wordt morgen de Israëlische vlag gehesen.Demissionair premier Rutte heeft dat besloten als steunbetuiging aan Israël.

Bovenstaand bericht stond op teletekst.

Waarom faalde het verdedigingssysteem had ik al aangehaald.

https://www.thesun.co.uk/news/24321900/israel-hamas-attack-palestine-battle-middle-east-gaza/

Bovenstaande link is van de SUN.

Heel veel moslim jongeren zijn doorspekt met haat tegen Israël. Ze vieren de doden. Waarschijnlijk ook hun eigen doden voor de zaak van hun allah.

En we zien wereldwijd meteen weer pro-Palestijnse demonstraties. Hoe is het mogelijk.

De militaire operatie die Israël gaat uitvoeren heet “Helden van IJzeren Zwaarden”.

https://www.idf.il/en/

Update 09-10-2023 17:30 uur

Meer dan 800 doden aan Israëlische zijde en meer dan 2500 gewonden.

Uit steeds meer beelden en informatie blijkt op dat de terreur Hamas leden een grote slacht hebben gedaan op het festival. Meer dan 270 mensen afgeslacht. Wat een haat vanuit de Djihad.

Baby’s ontvoert en in kooien gestopt. Oude mensen en andere als wapenschild voor Hamas.

De beelden zijn gruwelijk. Deze lafhartige Djihad aanhangers nemen het op tegen onbewapende onschuldige burgers.

Ze durven niet het leger de oorlog verklaren. Alleen terreur was is en zal het zijn. Nooit anders geweest onder de zgn. PLO en alle andere vormen daarna.

Bericht teletekst:

De Europese Commissie schort direct alle geldstromen naar de Palestijnen op.Dat meldt Eurocommissaris Várhelyi voor Nabuurschap en Uitbreiding.De Hongaar zegt dat het gaat om een bedrag van 691 miljoen euro.

Eerder liet Oostenrijk al weten alle financiële hulp (19 miljoen euro) aan de Palestijnen op te schorten.

Ook de Duitsers, die 125 miljoen euro in het vooruitzicht hadden gesteld, doen dat.

Nederland zet de ontwikkelingshulp niet stil. Demissionair premier Rutte zei eerder dat er een onderscheid gemaakt moet worden tussen gewone Palestijnen en Hamas.

Het eigenlijk lafhartige westen met zijn dubbel moraal. Ze hebben door al die geldstromen alleen maar datgene gefinancierd waarmee wapens tot stand komen.

Er gaat helemaal niets naar de nog goedbedoelde burgers toe. En hier komt het. Als er nog goedbedoelde burgers in Gaza zijn, hoe kunnen ze dan Hamas zo steunen?!

Reservisten

Israël heeft een enorm aantal reservisten opgeroepen. De grootte is 300.000.

Hiermee lijkt de vraag beantwoord te worden dat Israël zich niet kalm gaat houden.

Totale blokkade Gazastrook.

In de verklaring zegt het leger dat het moment is gekomen om zelf de aanval te kiezen.Niet eerder riep Israël in korte tijd zo veel reservisten op.

Precies van wat ik eerder schreef, lijkt alleen een grote aanval op meerdere fronten de beste verdediging.

De grootste vijand van Israël Iran hielp met de voorbereidingen. Iran = Perzië. De Bijbel vertelt dat Perzië verbonden is met de vorst van de duisternis.

Staat de Nederlandse regering nog echt achter Israël?

De vraag is Nederland nog wel achter Israël staat. Blijft ons belastinggeld gaan naar ondersteuning van terreurgroepen, ook al brengen ze dit anders.

Jeruzalem

De Djihad wil niets anders dan Jeruzalem hebben. De Djihad wil uitroeiing van Israël. Dat is geen geheim. De Bijbel spreekt erover.

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *