Zou van de volgende stelling dat de universiteiten wereldwijd links? zijn kloppen?

We weten al dat de UvA, de universiteit van Amsterdam bijzonder links is. Nu ook de studenten zo (alleen?) links georiënteerd wordt geprogrammeerd, is het de vraag van wat voor soort links dit is.

Dit zijn de toekomstige top banen die ze zullen gaan bezetten met het uitdragen van een gedachtegoed dat weinig ruimte laat voor andere meningen.

Ik heb het niet voor de gewone doorsnee gemiddelde burger die goedbedoeld zijn of haar stem op een linkse partij stemt. Maar de elite van dit soort sociale bewegingen hebben lak aan hun eigen gepeupel. Ze hebben ze nodig als afleiding voor hun daadwerkelijke doelstellingen.

Gaza of Arafat?

Waarom die Arafat sjaaltjes? Dit is gelegen aan de oorzaak van de eerste intifada, waaruit Hamas is ontstaan. In feite wordt hiermee gewoon het geweld waarvoor Hamas staat als geaccepteerd middel goedgepraat.

En wat Arafat claimde te zijn bleek allemaal niet waar te zijn.

https://historiek.net/yasser-arafat-palestijnen-biografie/81845/

Links elite werken aan een ander programma.

En wat blijkt nu. De PvdA waarin ook vanuit het verleden best wel vertegenwoordigers en bestuurders waren van Joodse komaf die merken nu ook dat ze zich niet meer zo goed herkennen in hun eigen partij.

Zie de volgende link voor de samenwerking met GroenLinks als spijtzwam.

https://spyfromthesky.nl/politiek-nederland-en-beschouwingen-over-de-politiek/strijd-hamas-en-israel-splijtzwam-voor-groenlinks-pvda/

Wat we nu gezien hebben van de daadwerkelijke haat van de elite t.o.v. Israël is erg groot. Nu de wereld bloot staat aan allerlei conflicten, komt dit in deze tijd helemaal tot uiting.

Universiteiten wereldwijd links? Geen vraag maar een feit.

Links is intern verdeeld en in de war.

https://www.parool.nl/protest-op-uva-campus-roeterseiland/uva-medewerkers-geschokt-door-optreden-college-van-bestuur-en-politie-heeft-geleid-tot-een-ernstige-vertrouwensbreuk~bf34fa92

Het Parool wordt door het sociaaldemocratische verleden gezien als een politiek linkse krant. Dit was echter niet in alle gevallen zo: ten tijde van de Vietnamoorlog koos de krant onder leiding van hoofdredacteur Herman Sandberg de zijde van de Verenigde Staten.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Parool

Dat men strijd of zich inzet voor mensenrechten, dat is op zich niet verkeerd. De VN en zijn systeem dat op zichzelf wereldwijd vertegenwoordigd is door alle landen, die weten van de universele rechten van de mens. De VN heeft ze dan ook gewoon staan.

Hierin zou op zich al alle mensenrechten in de wereld vertegenwoordigd moeten zijn. Maar er is meer aan de hand. Het probleem is ook niet Gaza of de zogenaamde Palestijnse zaak, maar het gaat om Israël.

Er is gewoon door vele mensen op een bepaalde wijze een grondige haat tegen Israël. Dit is niet nieuws, dit is al eeuwen zo geweest.

De kernvraag die je je zelf kunt stellen is waar deze haat vandaan komt. Het is eerder je interne frustratie omdat je niet weet wie je zelf bent. Sterker nog, je kunt niet eens van jezelf houden.

Maar de vernielingen van de hogere linkse elite is niet een verschijnsel dat er plotseling is. Nee, deze “nieuwe” linkse elite is oorlogszuchtig geworden. Ze steunen vandaag de dag 100% de oorlog tegen Rusland.

Ze willen een oorlogsindustrie, ze demonstreren niet meer zoals in de jaren 80 van de vorige eeuw van de oude ‘linkse’ elite nog voor vrede en tegen de kruisraketten destijds.

Neem voor jezelf eens de moeit als je jong bent om je erin te verdiepen en wat toen allemaal gaan was.

Frans Timmermans voor het blok.

We weten dat de uitspraak eerder van Frank Timmermans tegen Wilders, ook al was het volgens hem niet zo bedoeld, wel een toon had, als destijds toen Pim Fortuin werd omgelegd door een geprogrammeerde linkse randdebiel.

Houd Frans Timmermans de samenwerking met GroenLinks en de rijen gesloten? Vooral bij GroenLinks zijn er nogal wat antisemitische leuzen.

Milieuactivisten zijn ook tegen Israël.

Het hoeft je niet te bevreemden dat milieuactivisten ook tegen Israël zijn. Je kunt er haast niet meer omheen dat fanatieke milieuactivisten dan ook compleet links zijn.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/412439625/greta-thunberg-bij-grote-anti-israel-demonstratie-rondom-songfestival-een-van-de-grootste-politie-inzetten-ooit-in-zweden

Is dit de of onze Greta bekommert om de natuur of is er een grondige haat tegen de God van Israël. Dat is vandaag de dag geen vraag meer, maar uit zich steeds duidelijker meer en meer.

Universiteiten wereldwijd links? Geen vraag maar een feit. Deze zijn ook zo begaan met de religie van het klimaat.

Vooral linkse partijen steunde Rutte linkse agenda.

Velen willen al niets meer weten over Corona en de maatregelen die er waren. Ze willen verder. Vooral de gewone man of vrouw zou zich moeten verdiepen.

Er speelde veel meer af dan je voor mogelijk zou houden. Natuurlijk was Corona even een ernstige griep, met nieuwe verschijnselen. Qua sterfte percentages was het zelfs nog minder dan een heftige griepepidemie.

Steeds meer blijkt dat Corona uit een lab lek in China te zijn ontstaan. Maar men komt er niet meer op terug of althans men wilt er niet op terugkomen. Toch zijn er nog initiatieven wereldwijd om de waarheid daarover ook boven water te halen.

Wat ook nog steeds gewone feiten zijn is dat de oversterfte nog steeds flink in stand wordt gehouden door de cijfers.

Verklaar dan maar eens nu dat ook mensen die wel onder druk hun vaccinatie gehad hebben, dit nu niet meer doen, dat er zo een oversterfte is.

Helaas is nog steeds door de gevestigde media te weinig aandacht. Al moet ik wel zeggen dat het soms lijkt alsof er wel eens wat aandacht voor is.

Iets dat tijdens Corona onder de linkse Media niet mogelijk was. We moeten macht en tegenmacht hebben. Ook in ons publieke besteld van omroepland Nederland.

En nu wordt Rutte een soort oorlogsminister van de NAVO. En ja, compleet links is er voor. Hoe kan het zo geworden zijn anno 2024 t.o.v. 1982 ?!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Komitee_Kruisraketten_Nee

Het Komitee Kruisraketten Nee is een Nederlandse actiegroep tegen de begin jaren tachtig door de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie voorgenomen plaatsing van 48 Tomahawk-kruisvluchtwapens (kruisraketten) met kernkoppen in Woensdrecht. Deze beoogde plaatsing had, ter uitvoering van het NAVO-dubbelbesluit van 12 december 1979, een onderdeel moeten worden van de plaatsing van 572 middellangeafstandsraketten in vijf West-Europese landen, namelijk West-Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Nederland en België.

Na de door het IKV georganiseerde vredesdemonstratie van 21 november 1981 werd in 1982 het Komitee Kruisraketten Nee opgericht. Het Komitee bestond uit onder andere het IKV, de FNV, Pax Christi, Stop de Neutronenbom, de Vereniging van Dienstplichtige Militairen en de politieke partijen PvdA, D’66, CPN, PPR en PSP.

Voorzitter van het KKN werd Sienie Strikwerda, gesecondeerd door onder meer Mient Jan Faber en Maarten van Traa.

Pensioenfondsen beleggen veel in de farmacie.

Bovenstaand voorbeeld een fragment van de ABP.

En dat terwijl er flinke oversterfte is, je zou haast denken dat ze belang hebben bij de Farmacie en de spuiten van Corona, dat ze kapitalen verdienen aan de huidige situatie.

Universiteiten wereldwijd links? Geen vraag maar een feit. Pensioenfondsen beleggen ook in de klimaatreligie.

CNV statement

https://www.cnv.nl/nieuws/cnv-oproep-zet-financi%C3%ABle-meevaller-oversterfte-in-voor-lagere-aow-leeftijd

Door de aanhoudende oversterfte bespaart Nederland miljarden euro’s, blijkt uit een nieuwe CNV-analyse. Dit uitgespaarde geld moet worden ingezet om de AOW-leeftijd niet verder te laten stijgen, bepleit het CNV.

De CNV is van oorsprong en wellicht nog steeds een christelijke vakbond.

https://www.cnv.nl/nieuws/vakbonden-sturen-ministerie-ultimatum-over-vroegpensioen-bij-zwaar-werk

CNV, FNV en VCP hebben minister Schouten vanmiddag een ultimatum gestuurd. Het ministerie moet snel met een permanente en verbeterde regeling komen voor mensen met zwaar werk zodat die eerder kunnen stoppen met werken. Als het kabinet mensen met zwaar werk ‘in de kou’ laat staan komen vanaf 15 mei staking in beeld, stellen de bonden in het vandaag verzonden ultimatum. In december liepen gesprekken tussen de bonden en VNO-NCW al op niets uit.

Ja, wat is een zwaar beroep. Natuurlijk lichamelijke beroepen. Maar als oudere mensen die niet hoog in het verdienmodel in hun leven hebben gezeten en soms nog een bijbaan hadden, waar vallen die onder.

Het Pensioen stelsel is een stelsel voor de hogere elite. De studenten beginnen een carrière pas tegen hun 30 jaar en gaan dan veel verdienen.

De gewone burger van hardwerkende beroepen, neem het MBO, die beginnen veel vroeger.

Uitkeringsleeftijd pensioenfondsen een systeem van bedrog.

Er wordt in dit oneerlijke stelsel niet gekeken hoe vroeg je bent begonnen, maar vooral naar een bepaalde leeftijd waarop de uitkering het hoogste is.

Dit systeem is natuurlijk of je nu links of rechts bent, totaal oneerlijk. Maar ja, we slikken maar alles wat de elite ons wilt doen laten geloven.

Universiteiten wereldwijd links? Geen vraag maar een feit. Een fanatieke woede komt uit hun voort tegen Israël. Of zou het moeten zijn tegen de God van Israël?

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *