Wat een gebeuren weer in aflevering twee van Wie is de MOL. En waarom Babs niet gelijk terug kwam, hoewel ik het niet weet of wist, zat ik wel met mijn vorige posting goed, zie hier.

https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2024/de-aftrap-van-de-mol/(opent in een nieuwe tab)

En nu dat Jip eruit ging en ook Jip een mogelijkheid krijgt, lijkt het erop zoals in de MOL talk na de uitzending dat geopperd werd dat ze dan mogelijk kunnen strijden om één plekje terug.

Waarom doen de makers dit? De makers weten heel goed dat er mensen zijn zoals ik die statistieken gaan bijhouden. Vorig seizoen waren ze echt voor het eerst mee begonnen en nu beginnen ze vanaf het begin al.

De reden dat ze dit doen is verwarring in de volgorde van de verdenkingen te creëren zodat een logische ordening niet zo gauw te maken meer is.

Ja, pech voor mij dus. En naast het geval waarom Babs niet gelijk terug kwam is de twist nu helemaal aanwezig. Zal ook Jip de volgende ronde als kans terg kunnen komen, te samen met Babs of wordt het anders?

Volgens sommige is de verdenking op Jeroen gevallen van aflevering 1. De reden is dat Jeroen echt het woordje midden van de kaart de tekst “MOL” aanwees.

Tooske klikte bij de de verdachten van wat de mol zou drinken, rode wijn aan. Dat zou dan in aflevering twee Kees kunnen zijn.

Naast Tooske dronk Kees dus rode wijn. Maar ze vertelde dat ze enorm geen spreiden.

Even later was alleen Jip die ook rode wijn dronk. Maar Jip is eruit gevallen en kan geen MOL meer zijn volgens de spelregels.

Even tussendoor mijn hoofdverdachten.

1 Anna

8 Rian

10 Tooske

7 Kees

Outsider Jeroen.

Het spel van de Molympische spelen was wel bijzonder. Anna zorgde goed voor verwarring. Kees speelde een rol tussen ontvangen en doorgeven met de enveloppen. Kan een rol zijn voor een Mol als verwarring.

Rian was heel erg passief bij het bordelopen. Ik vraag mij af of zij niet een bordje had verplaatst of iets degelijks.

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-2-afgelopen/

Ze hadden kunnen verdienen €4000,00 het is geworden €1250,00.

Hieronder de reacties.

Anna speelt de verbazing alom om te zeggen dat ze er 4 goed had. Maar in dit spel gaat het er ook om het aantal vragen die je wilt beantwoorden en ja, fouten vragen geven hè.

Kan een Molactie zijn.

Onderstaande shot vind ik ook maar raar. Wie gaat zich zelf knijpen in zijn arm?

Tunnelvisie.

Het gevaar is altijd dat je in een tunnelvisie terecht komt. De kandidaten laten soms MOL acties zien om hun eigen hachje te redden en dat zenden ze maar al te graag uit voor ons, om ons te misleiden.

Daarom nog een afbeelding van gegevens die ik tot zover heb bijgehouden.

De cellen met een rood driehoekje zijn aantekeningen. Vaak krijgen die eventueel pas een betekenis naar mate we verder komen in de aflevering.

Toch zijn de onderstaande gegevens, een gegevensordening zonder emotie.

Het kan makkelijk zo zijn dat de MOL zich bevindt onder die kandidaten waarvan ze met de verdenkingen eigenlijk nog niets hebben laten zien.

Niets is wat het lijkt.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *