Om maar meteen naar het einde te gaan, eigenlijk het begin van de volgende aflevering, heb ik hieronder het fragment. 29 Vierkanten op een box?!

Heel kort in het fragment dat ze lieten zien hoorde je dat Jeroen zei: ” ik kom tot 29 vierkanten”.

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-3-vragenvuur/

Meteen had ik de gedachten, ook nog een huisgenoot, dat: “zou met het openen van zo een box” één van de 3 eerdere afvallers terug komen. Het zijn er 3 zo te zien en ja, de eerdere kandidaten waren nog redelijk blij in de taxi met het ontvangst van hun topito.

Als we de hoogte en vorm bekijken, dan kan er makkelijk een eerdere afvaller bij zitten. Kortom zal het spel van de kandidaten en de oplossing bepalen wie er terug mag komen? Dat zou kunnen, maar als dit zo is, dan is het ook ergens oneerlijk dat de afvallers zelf niet kunnen beslissen.

Daarom gis ik nu dat vooraf de afvallers ook mogen bepalen en kiezen. Dat is de ene kant, de andere kant is de uitkomst van de huidige kandidaten in speelronde 4.

Zo een twist zou natuurlijk leuk zijn. Maar nu is het gissen aan de hand van dit korte fragment.

In de eerste aflevering waren er vrijstellingen “Topito” die waren uitgedeeld, maar ook al snel weer ingenomen waren. Maar er waren vrijstellingen voor de 1e en 2e en 3e ronde.

Was dit mysterieuze begin bepalend voor de 4e speelronde?

Vrijstelling uit de eerste rond t/m ronde 3.

Zie hier voor de posting: https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2024/de-aftrap-van-de-mol/(opent in een nieuwe tab)

In één van mijn eerdere postings opperde ik al iets met vrijstellingen tot en met de 3e ronde als twist.

Ja, wat nu? Zit ik in nu al in een tunnelvisie met deze twist? Het is niet uit te sluiten. Daarom, mocht dit kloppen, dan is het een reden te meer deze website met het onderwerp wie is de mol aan te bevelen.

Op de boot werd een fragment van een puzzelspel getoond.

We hoorden: “lk kom tot 24, 25, Jeroen zei: “Ik kom tot 29”, en Rian zei: “Ik kom tot 26”. Ook Rosario kwam tot 26. Zit de Mol bij Rian en Rosario? Rosario kwam bij ons in aflevering 3 voor het eerst wat meer in beeld.

Jip van den Toorn komt terug?

Komt Jip van den Toorn terug in de 4e speelronde? Komt onze roodharige kandidaat weer in het spel?

Leeftijd afvallers er van uit gaande dat de Mol is opgenomen voor september 2023 zijn.

Babs Schutte = 24 jaar

Jip van den Toorn = 29 jaar

Justin Mooijer = 31 jaar.

Onderstaande fragment: Jeroen komt tot 29. Rian op 26.

Was Jeroen echt verbaasd?

Amper de box open en zijn mond ging al open.

Meer kregen we niet te zien. We zien een randje aan de binnenkant bruin.

We kunnen ons twee dingen afvragen. A) Heeft de Mol belang erbij dat een eerdere kandidaat terugkomt? en B) Was de uitkomst dat een kandidaat terug kan komen afhankelijk van het puzzelresultaat?

En de tunnelvisievraag is. Zal de leeftijd iets zeggen over de uitkomst?

De mol kan geen belang hebben dat een kandidaat terugkomt. Ze kunnen hun eigen stemrondes combineren met de andere afvallers en zo snel tot een deductie komen.

Wat deed Fons met zijn rechterhand. Het lijkt er op dat hij ‘bewust’ twee vingers omhoog deed. Of te wel de kandidaat uit ronde twee Jip wees hij aan? 29 vierkanten op een box?!

Nou, een vreemde manier om te beginnen met de Mol in de posting. We gaan meteen maar met aflevering 3 te analyseren.

Analyse ronde 3

De MOL had bij de quiz mogelijk geen belang indien het te goed ging en dus het spel stoppen en andersom ook om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen.

Dat lijkt mij voor de Mol een gezellige ontspanning. En wat roepen dat je goed doet en eigenlijk bijna geen tot niet bijdragen aan geld te verdienen.

Bovendien werd er nogal wat geschonken en ik zou dan ook naar de drank kijken waar en hoeveel overal staat. Dit gat Ellie lust ook al aan de in MOL talk.

Een stille MOL zou Rian en Rosario kunnen zijn.

Bij Rosario lijkt dit op te gaan. Justin is eruit gegaan en telt even niet meer mee. Voor de rest onduidelijk en weinig aanknopingspunten.

Met het 2e spel met de straten was het dus Fons en Tooske met een merkwaardige kundigheid.

Iets Basis Amsterdam Eindhoven of Amsterdam Breda wat verder was, ging Jeroen wel onderuit. Dit lijkt een te opvallende MOL actie, eerder een kandidaat die zich wil verdenken als MOL.

Als de MOL voorkennis heeft van de situaties, dan zal de MOL in het centrum zitten van aangeven. Indien meerdere kandidaten naar hetzelfde kunnen gaan, dan zal de MOL meteen daar willen beginnen om chaos te scheppen.

Mochten we dit jaar een stille MOL hebben dan komt Rian en Rosario in aanmerking. Rian kuiert zomaar door en is telkens weinig in beeld.

Ze zou zomaar iets kunnen hebben verplaatst.

Al met al leek Tooske de meeste ruis te produceren.

Ze heeft nauwelijks tot niets bijgedragen. Echt Mol gedrag denk ik door een kandidaat?!

Nee, de echte Mol hoefde weinig te doen in dit spel. Er waren een paar bezig met MOL gedrag en dat maakt het voor ons zo moeilijk.

Worstelen was de toekomst spelronde.

De positie voor de MOL kan liggen in de tekeningen maken of de foto’s maken. Dus lastig. Anna was buiten en Kees, Tooske, Rian en Rosario binnen. Zo wie zo een moeilijk opdracht om goed te doen.

Stemmen.

Ik vermoed dat Fons en Justin mogelijk vlak bij elkaar lagen om eruit te gaan. Daardoor lijkt ook Fons af te vallen als MOL.

Op basis van een huidige analyse van de invul stemronde overzicht heb ik 4 kandidaten als MOL.

Anna, Kees, Rian en Rosario.

Ja, hiermee moeten we het doen voor zover.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *