Wie is de MOL seizoen 2023.

Het is nu het 7e seizoen dat ik “wie is de mol” kijk. Dit naar aanleiding van een aanmoediging van onze kinderen. Of het geluk was of niet, maar in seizoen 16 en 17 had ik het meteen goed.

Was dit beginnersgeluk of meer? Nou, dat was enerzijds beginners geluk, maar aan de andere kant ook gebruik maken van allerlei logica tot en met een beeld vangen, lichter maken en bekijken welke schaduw die persoon kon zijn.

Kinderen die die al voor velen jaren wie is de MOL bekeken, konden ons en mijzelf nooit overtuigen dat dit zo leuk was. Wellicht begreep ik het spel niet of had er geen geduld voor, maar toen een keer de voordeel van de twijfel gegeven en dus gekeken te hebben, ging ik er voor.

Wie is de MOL 2023

https://wieisdemol.avrotros.nl/home/

Het kijken naar de Mol werd bij ons thuis een hardop meedenkende signalering waarin de gezinsleden veel plezier aan beleefden en we fanatiek op jacht gingen om de Mol te onthullen.

Het leuke is ook om de mening van je familieleden te beïnvloeden door je eigen MOL te promoten waardoor ze onzeker worden. Een spel in een spel als het ware.

Toen heb ik op basis van mogelijk logica een hulpprogramma gemaakt waarvan ik denk om de MOL op te sporen, zeker bij de laatste 4 kandidaten, want dan denk ik een goede kans te maken. Maar niets is wat het lijkt, want ook de programmamakers zijn slim en laten ons bewust beelden zien om ons de misleiden.

Daarom probeer ik dit seizoen wat te posten over de ontwikkelingen van wie is de mol seizoen 2023.

Kijk voor de volgende link naar de eerst analyse, https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/de-mol-2023-analyse-na-de-3e-ronde/(opent in een nieuwe tab)


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *