Tunnelvisie in wie is de MOL 2023.

Wat is tunnelvisie in de aflevering van wie is de MOL? Dat is jouw MOL kandidaat zo zien dat het je lijkt waarom je bepaalde dingen opvallen waaraan je een betekenis aan gaat geven.

Voor een analyse vanaf de 3e ronde, zie hieronder.

https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/de-mol-2023-analyse-na-de-3e-ronde/(opent in een nieuwe tab)

Maar de programmamakers van wie is de MOL zijn ook slim en ze zorgen ervoor dat wij te zien krijgen bij verschillende kandidaten, dat er merkwaardigheden zijn waarop wij kunnen botvieren op de tunnelvisies.

Zo zit ik in een tunnelvisie bij Ranomi Kromowidjojo. Of te wel, doet zij MOL acties?

  • In de eerste ronde schreef ze met links in een groen boekje.
  • In de 2e ronde droeg ze een groene helm. Maar ja, ze was niet de enige met een groende helm.
  • Als het nu eens een keer geen MOL die die kan acteren of presenteren, maar wel voldoende weet van de media, dan kan je mogelijk aan de ogen zien, zeker als de MOL nog niet oud is, dat ze hoe langer de afleveringen zijn, hoe vermoeider de ogen zijn. Je hebt als MOL toch ook een last.
  • Bij de sollicitatie naar de MOL lieten ze wel heel weinig van Ranomi zien. Er werd zachtjes gefluisterd iets van “nieuwsgierig”.

https://wieisdemol.avrotros.nl/kandidaten/item/ranomi/

Maar er is mogelijk één groot ding dat tegen haar is. Sarah Jenneh die in de 1e ronde eruit ging, die stemde waarschijnlijk naast een paar andere kandidaten ook op Ranomi. Maar ja, stel dat veel meer kandidaten op Ranomi zaten, maar dat ze dit niet hebben laten zien.

Er is nog iets groots dat tegen is, dat Froukje de Both in de 2e ronde ook Ranomi zat en er ook uitging. Maar ja, hoe verloopt zo een test. Is de test wellicht groter dan alleen wat ze lieten zien op wie ze stemde en dat de test is gebaseerd op een totale score of telt op wie je onder andere stemt meer mee in het gewicht van de score.

Dat zijn dus nog de onbekende dingen, want niets is het van wat het lijkt. In aflevering 4 had je een opdracht met een badeend. Sommige associeerde dit al men Ranomi. Een anagram van badeend is ‘badende’. Ja, deze tunnelvisie komt wel echt dichtbij.

Bij de test had Ronimi een groen jasje aan. Update 11-02-2023.

De Roze Kerk zou volgens een kijken van de “Moltalk” kunnen slaan om RK of te wel Ranomi Kromowidjojo.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *