Kunnen statistieken je helpen met wie is de MOL te ontmaskeren?

Een ieder probeert op zijn of haar eigen wijze de dingen te onthouden die opvallen, zoals mogelijke MOL acties of men denkt in bepaalde opdrachten iets terug te vinden van de eigenschap van een kandidaat.

De programmamakers zijn slim in het laten zien van de stemrondes en van wat ze bewust wel laten zien en wat ze bewust niet laten zien. Ook daarin zijn de beter geworden.

Uit eindelijk moet je via het vele meten mogelijk tot bepaalde inzichten komen om ook op deze wijze de MOL te ontmaskeren.

Het wordt wel (veel) lastiger als een ronde geen kandidaten naar huis gaan en een ronde of twee ronde verder in één keer twee kandidaten weggaan. Dan wordt het meten lastiger en wordt het wat moeilijke om op deze weg, dus het meten, de MOL proberen te achterhalen.

https://wieisdemol.avrotros.nl/home/

We gaan eens proberen om wat gegevens qua statistiek hier te vermelden tot en met de 3e speelronde.

Bovenstaande tabellen geven al een kleine inzicht in de verdeling van het stemgedrag van de kandidaten. De kandidaten zijn als drie lettercodes afgekort.

Zie ook bij de volgende link voor een korte analyse.

https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/de-mol-2023-analyse-na-de-3e-ronde/(opent in een nieuwe

Als er 0% staat, dan zijn dit de uitvallers of kandidaten die nog niet fout hebben gekozen.

Wie logisch nadenkt die kan overzien dat na elke ronde dit enorm van veranderen en verschillen. Daarom zal als de 4e ronde is geweest en de meetgegevens zijn bijgewerkt, dit tot andere en wellicht betere inzichten geven.

Hoewel je met meetgegevens mogelijk heel ver zou kunnen komen, weten we ook dat we niet alles kunnen meten omdat ze dit niet laten zien of ons misleiden.

En toch valt na elke speelronde een soort van patroon niet meer te verbergen.

Kijk voor tunnelvisie bij de volgende link.

https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/tunnelvisie-in-wie-is-de-mol-2023/(opent in een nieuwe tab)


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *