De MOL 2023.

Hier komt een eerste verslag van een analyse van de ontmaskering van wie is de MOL. Omdat de analyse van de MOL 2023 eigenlijk vanaf nu, de 3e ronde dus, pas goed zou kunnen beginnen, zal ik naar verschillende inzichten bekijken naar de meest interessante kandidaten.

Zie link waarom en hoe ik begonnen ben om naar wie is de MOL te kijken.

https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/wie-is-de-mol-seizoen-2023/(opent in een nieuwe tab)

Als we nu zo vroeg al kijken naar de meest fouten dan komt in aanmerking Nabil Aoulad Ayad. Hij heeft al gestemd op twee kandidaten die eruit zijn, vandaar dat Nabil in het oog springt. Is hij de MOL, zo niet, dan heb je kans dat hij bij de 4e ronde eruit komt te liggen met zoveel geluk.

https://wieisdemol.avrotros.nl/home/

Let op! Het kan na elke ronde veranderen van wie de meeste fouten heeft gekozen!

Er zijn ook kandidaten die al een leugentje hebben gedaan.

Soy zei in de 2e speelronde dat hij in de eerste ronde op Nabil zat. Maar in aflevering 1 zij Soy dat Daniël zijn hoofdverdachte was. In de 3e ronde zij Soy dat hij ook een beetje op Ranomi zat, maar dit lieten ze niet zien tijdens het stemmen. Is dit een leugentje?

Daniël: in de 1e stemronde lieten ze niets zien. Daniël zei wel in de 1e aflevering dat de Mol in de 2e opdracht niet in het zingen zat maar in de deelopdracht.

Daniël

In aflevering 2 zegt Daniël dat hij voornamelijk zit op Jurre en Soy, maar dan klopt zijn informatie niet met de 1e aflevering waarin hij stelt dat de Mol niet in het zingen zat. En Soy zat in het zingen. Dus is een kleine leugen.

Ik moet nog analyseren hoe het zit met de jokers. Die kunnen mogelijk iets bepalen met de stemrondes en de eventuele logica. Die zal ik van de week aanvullen.

Wie gaan er in de 4e ronde er mogelijk uit?

Op basis van afwijkende data van het gemiddelde en de kandidaten houden vast aan dezelfde stemronde, dan zou Anke de Jong of Nabil Aoulad Ayad eruit kunnen gaan mits ze niet beschermd zijn als MOL kandidaat.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *