Analyse MOL na de 4e ronde.

Wat een aflevering was dit zeg. Wat een psychologie met het bieden van de geldkoffers en wat een strategie van de programmamakers om de op één na slechtste kandidaat naar huis te sturen.

Ik weet niet of er altijd algemene regels ergens vermeld staan, maar je zou haast denken dat dit tegen de gezonde spelregels zijn of toch ook niet?!

https://wieisdemol.avrotros.nl/afleveringen/item/aflevering-4-weglopen/

In de aflevering met de badeend werd al geopperd richting Ronomi. Ja, een anagram van badeend is “badende”. Zo gaan we zeker in een tunnelvisie belanden, zie hier. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/tunnelvisie-in-wie-is-de-mol-2023/(opent in een nieuwe tab)

Even een kleine If Then Else scenario in dit bericht erin zetten. Ik maak gebruik van bepaalde meetgegevens die mogelijk een waarde (waar) kunnen hebben, maar dit is lang niet zeker.

Hieronder een aangepast IF THEN ELSE tabel met verschillende meetgegevens als dit de kandidaat was die een rood scherm kreeg, behalve Annick natuurlijk.

We weten dat Soy Daniël en Jurre gelogen hadden in een eerdere aflevering met de jokers.

Soy en Daniël hebben volgens mij in de 2e ronde een leugen(tje) verteld, zie hier. https://spyfromthesky.nl/wie-is-de-mol-seizoen-2023/de-mol-2023-analyse-na-de-3e-ronde/(opent in een nieuwe tab)

Het meeste dat zwabbert door andere uitkomsten lijken te zijn:

  1. Daniël
  2. Ranomi
  3. Soy
Op basis van de bovenstaande tabel waarbij de gegevens onder zwaar voorbehoud mogelijk een beetje in de goede richting kunnen zijn, valt Ranomi op met het minst aantal gekozen keren door de eerdere uitvallers.

Annick is eruit gegaan. Maar met het stemmen zat de wel op Daniël dat ze als enige liet zien. Maar ja, we weten niet dat het een complete test is en hoe dit tot stand komt. Toch even uitgaande van de logica in de analyse dan zou Daniël even geen MOL zijn. En we weten dat één van de drie een rood scherm kreeg.

De MOL krijgt geen rood scherm, dus Daniël zou een groen scherm hebben gehad. in deze theorie.

We zien in eerste instantie nadat Ranomi €500,00 had gepakt voorts Nabil en daarna zien we links 3 grijpgrage handen.

Nabil of Soy moeten dan haast wel een rood scherm hebben gehad.

Na deze analyse lijken Ranomi, Soy in aanmerking te komen. Maar vergeten we wellicht iets?

Waarom is Anke zo weinig gekozen door de eerdere afvallers.

Waarom is er zo weinig variatie bij Anke. Het maak haar verdacht.

Er is een shot waarvan ik mij afvraag of dit mogelijk een heel klein foutje is van de regie?

Zie rode pijl. Zien we daar ook een (verborgen) cameraman die het feestje van de MOL eerder vastlegde omdat zij het zo rustig aandeed in het begin, uit het oog, maar voor de camera? Dat zou haar een hele goede MOL kandidaat maken.

Als zij de MOL is, dan past het uiteindelijk wel met het geld toebedelen voor wie het rode scherm kreeg.

Anke lijkt in één keer als hoofd MOL_verdachte naar voren te komen.

1e Aflevering deed ze nog redelijk haar best als kandidaat.

2e Aflevering erg passief met stenen sjouwen en ze was met anderen opzoek naar iets om te dragen. Ze was opvallend uit beeld in het begin. Met de kunstgreep moedigde ze aan om goedkeur aan de foto te geven.

In aflevering 3 lukte het haar niet om te mollen. Ze kwam wel als laatste aan (veel later) bij een moment dat 4 personen moesten drukken.

Er stonden al 3 kandidaten en Anke, deze kandidaat Mol kwam later.

In het spel het schip was ze passief. Niet actief. Ze liet ook de andere groep het meeste vinden zodat de kans was om de verleiding voor de jokers te gaan de Mol ook goed uit kwam. Annick zat de klunzen bij de ijsblokjes voor aanwijzingen richting Ranomi en ze bleef lekker passief kijken.

Het naar beneden gaan naar de keuken vond ze ook allemaal best.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *