Het gaat hard, ja het gaat zeer hard met de vaccinatieschade. Je kunt wel zeggen dat de vaccinatieschade Corona enorm is.

De pech is juist ook onder sporters of sportieve mensen dat juist de bijwerkingen nog groter lijkt dan voor mensen die in minder goede conditie zijn.

Nee, volgens velen in het verleden zgn. factcheck media, zelf benoemde factcheckers, namens overheid en media mag en mocht je nooit een relatie leggen met de opvallendheid waarop mensen worden getroffen.

En ja, hoeveel zal deze eertijds voortreffelijk doelman er hebben gehad.

Het is te hopen dat hij de eerste 24 uur goed is doorgekomen en de schade mee zal vallen voor hem.

Duidelijk is dat er al vanaf het begin vaccinatieschade was, erg kort na de prik en dat dit tot meer oversterfte. Maar dit werd ondanks dat er cijfers waren ontkent door vele instanties.

Nu dat de niet gevaccineerden en de organisaties er blijvend onderzoek naar doen, lijkt ook dit langzaam en langzaam door te dringen.

De wet van Pareto is de 20-80 regeling.

Dit lijkt voor vele dingen op te gaan ook blijkbaar in de verdeling tussen kritische mensen en niet kritische mensen.

Kritische mensen zijn over het algemeen blauwdenkers, concreet en logisch en zijn wat meer rechts van het midden geconcentreerd.

Het dorp Urk met de zeer lage vaccinatiegraad had ook het laagste sterftecijfer van heel Nederland.

Gelukkig dat de meanstream media ietwat is bijgedraaid, maar ook de media zou moeten eisen rondo, de maatregelen dat er een parlementaire enquête zou moeten komen.

https://www.ad.nl/urk/sterftecijfer-op-urk-laagste-van-heel-nederland~a73d6527/

En dan nog lezen we juist “nieuwvormingen”als kanker en har- en vaatziekten. Dat zijn juist de belangrijkste bijwerkingen op langere termijn.

Mogelijk zijn Urkers nuchter mensen, mogelijk kritische blauwdenkers. Zulke mensen moesten we hebben in een nieuwe regering!

Overigen even tussendoor. Wat een valse regering hadden we. Ze zouden werken aan een nieuwe ‘bestuurscultuur’. Open en transparant. Walgelijk voor woorden.

Ze willen elk onderzoek in een doofpot stoppen of tijd uitkopen hopende dat het over een jaar of wat is afgezwakt.

Zie hier wat info over de val van het kabinet en Gaat hij of gaat hij niet?

https://spyfromthesky.nl/politiek-nederland-en-beschouwingen-over-de-politiek/gaat-hij-of-gaat-hij-niet/(opent in een nieuwe tab)

En ik bedoel dan, gaat Rutte eindelijk van dit politieke toneel als minister.

Hugo de Jonge gast in de EERSTE KAMER in 2021 over sprake van een G2 discussie. Hij nam het zeer kwalijk dat er nog steeds niet gevaccineerden zijn. Overigens 11% niet bleek volgens mij later nog veel hoger te liggen.

https://twitter.com/FortisetLiberNL/status/1465820966878171145

Natuurlijk kan de lezer vinden dat dit bericht alleen tegen de corona vaccinatie is.

Zie bij deze link vindt Marc Bonte dat we enorm blij moeten zijn met de vaccinaties. Marc Bonte verstrengeling met OMT en relaties met wat gifmengers van de pharmaindustrie.

https://www.ad.nl/utrecht/zonder-vaccin-zaten-we-zes-jaar-in-lockdown-maar-hoe-effectief-waren-de-andere-coronamaatregelen~a2e7ea9d/

Zonder vaccin zaten we zes jaar in lockdown, maar hoe effectief waren de andere coronamaatregelen?

De avondklok, lockdowns, scholen die sloten, mondkapjes, het coronatoegangsbewijs en natuurlijk de vaccins. Tijdens de coronapandemie trok het kabinet een heel arsenaal aan maatregelen uit de kast. Maar welke waren het meest effectief? En wat hadden we achteraf echt niet moeten doen? Wetenschappers van UMC Utrecht, met onder meer OMT-lid Marc Bonten, deden onderzoek. Dit zijn de opvallendste resultaten.

Het is eigenlijk nog wat om te beweren dat we zes jaar in lockdown hadden gezeten. Dit temeer met de wijsheid van Urk dat het de grootste onzin is dat Marc Bonte uitkraamt.

https://www.maurice.nl/2023/07/13/pdf-ontsnapte-informatie/

Bovenstaande link gaat nog eens in over de theorie dat het uit een lab is ontsnapt of hoe dan ook, méér waarschijnlijker is en wordt dan dat ze ons voor ogen hebben gehouden.

Steeds meer blijkt de door de media gecensureerde zgn. zelf benoemde ‘factchecking’ instanties steeds en steeds meer door de mand vallen.

En u beste lezer, ook al deed je mee met één of meerdere vaccinatierondes. Denk je nog steeds hetzelfde of ben je wakker geworden en onderzoek je nu ook zelf.

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *