Wat zou mogelijk een grondslag kunnen zijn van het treinongeluk van afgelopen week in Voorschoten? Nee, ik pretendeer niet meteen dat dit de oorzaak is, maar er zou wel naar gekeken moeten worden.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/538986520/dodelijk-slachtoffer-treinbotsing-voorschoten-werkte-voor-bam

De vraag is wellicht gelegen wie of wat op het verkeerde spoor reed van de treinen, hoewel dit zou kunnen, lijk mij dit al snel uitgesloten, maar vooral was er iemand die niet op het spoor zou horen en zo ja, wie dan en ook waarom mogelijk dan?

Wat mij opvalt is dan de bouwkraan bijna tegelijkertijd door twee treinen was aangereden. Kortom, er speelt zich iets af rondom het zelfde tijdstip.

Aangenomen dat de treinen correct reden op hetzelfde tijdstip, dan moet de oorzaak gelegen zijn bij de bouwkraan.

Ik vermoed dat mogelijk een uur tijdsverschil, dat de klok een uur vooruit gezet was zoals gewoonlijk de laatste zondag van de maand, mogelijk mee kan spelen. Hetzij in een (geautomatiseerd) rooster dat zich niet heeft aangepast, hetzij bij de bouwkraan en de informatie waarmee de bouwkraan op pad was gestuurd.

Niet alleen is telkens de klok een uur vooruit en achteruit slecht voor je gezondheid, maar bewezen is dat er ook meer auto ongelukken zijn en over het algemeen meer ongelukken.

https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a31422165/hartaanval-klok-vooruit-zomertijd/

We leven in een wereld waarin we leunen op de technologie. Technologie en wetenschap kunnen ons nooit vrijwaren voor ongelukken en rampen. Een auto kan een prachtig vervoermiddel zijn mits juist gebruik, maar kan ook ondanks juist gebruik leiden tot een ongeluk.

En als fiets, wandelaar, ben je de zwakkere partij. En een ongeluk kan ook spreekwoordelijk gezegd zitten in een klein hoekje.

Voor wie geïnteresseerd is in Pasen en dat eens er een wereld zou zijn die beter zal zijn, kan op de volgende link kijken. https://spyfromthesky.nl/bijbelse-visies/opwekking-lazarus-inleiding-om-jezus-te-doden/(opent in een nieuwe tab)

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *