Allereerst gaan we niet ontkennen dat het virus wel serieus is en veelal voor ouderen of mensen die toch al in zekere zin onderliggend lijden hebben, hetzij ze hun lichaam hebben verwaarloosd door de natuurlijke immuniteit in conditie te houden.

De titel corona en wat er allemaal speelt, dat zal nog qua berichtgeving sterk toenemen.

Ook valt niet te ontkennen dat ze zorg van een corona patiënt in het ziekenhuis veel zorg nodig heeft. Maar als we los van deze emotie de nuchtere cijfers bekijken en we nemen de cijfers van de WHO, zie https://covid19.who.int/, dan komen we uit per 19 augustus 2022 op 22565 doden, waaraan zoals inmiddels bekend is, dat in het begin iedereen onder corona doden werd gerekend, ook al was de oorzaak mogelijk iets anders.

We gaan een rekensom doen over precies 2½ jaar. Als we over die 2½ jaar uitgaan van een gemiddelde bevolking van 17.500.000 inwoners en het aantal doden is 22.565 waarvan met zekerheid grenzende werkelijkheid in het eerste jaar het aantal doden echt alleen door corona nog te hoog was, dan kom je uit op een percentage van ruim onder 1%, ook als zou je het op deze manier berekenen.

We komen dan uit op 0,0012894%. Let wel. Dit is het gemiddelde over de gehele populatie! Natuurlijk zou in de afzonderlijke klassen van leeftijden het percentage wat kunnen stijgen, maar dat is logisch en niets verontrustend.

Zo wie zo is het moeilijk om de juiste cijfers te interpreteren, die van het RIVM of van het CBS. Zie https://www.maurice.nl/2022/08/16/cbs-of-rivm-wie-heeft-de-juiste-cijfers/

Ergens in maart/ april 2020 publiceerde ik op een site waar je toen nog mocht posten een aantal gevallen, waaronder, waarom ik denk dat het altijd COVID-19 wereldwijd benoemd zal worden. Helaas blijk ik tot op heden gelijk te hebben, iets waarvan ik eigenlijk hoop dat ik er naast zou zitten. Zie de onderstaande analyse tabel. De achtergrond van gebeurtenissen van wereldinvloed ligt ook vanuit mijn interesse in de Bijbel om de werken van de boze te ontmaskeren.

Een andere posting die ik in maart/april 2020 op die site poste was de verhouding tussen de capaciteit IC-bedden versus bevolking tussen Nederland en Duitsland. Ik was in Nederlands als eerste die dit had gepost. Inmiddels heeft ook de mainstream media dit overgenomen. De 12 jarige teloorgang voordat corona uitbrak in de Nederlandse ziekenhuizen, maakte het dat Nederland op zo een grote bevolking in zo een klein landje, vergeleken met Duitsland 6 keer zoveel capaciteit tekort kwam.

Inmiddels weten de meeste lezers wel, ook de mainstream media kon er niet meer omheen, dat dit wel wordt geconstateerd, maar in feite nog weinig concreet is gedaan. Laat nagaan of men voldoende mensen die goed opgeleid zijn, hiervoor kunnen vinden.

De belofte na de eerste bijna gedwongen vaccinatieronde, de gemene psychologische druk op jongeren, bijgestaan door de bekende postbus 51 promotiefilmpjes, dat de mensen langdurig tot ver in de 90%, men sprak van zeker 97 à 98%, de bevolking wel beschermd zou zijn. Vele mensen hebben of vanuit sociale druk, of vanwege de druk om geen pleziertjes meer te mogen beleven, dit geloofd en gedacht dat dit het was. De al door de wappies gepublieerde artikelen dat het een soort van gedwongen abonnement zou worden, dat werd als complot weggezet.

Inmiddels weten de dat de bescherming zeer dramatisch in bescherming afneemt, dit tegenstelling tot een door natuurlijke doorgemaakte infectie, dat de snelheid waarmee ze dit naar beneden hebben bijgesteld zowel in duizelingwekkende percentages als het aantal momenten waarop dit telkens naar beneden is bijgesteld.

En eigenlijk kwam er een ander wereldnieuws gebeuren er of als afleiding of vervangend of erbij om de hoek kijken. De oorlog Rusland en Oekraïne begin op 24 februari 2022. Ongeveer tegelijkertijd, volgens mij kwam Marion Koopmans zelf met de eerste mededeling precies 24 februari, dat de oorzaak van de virus in één keer bekend was en wij dus nu met zekerheid moeten geloven. Het kwam van de dierenmarkt in Wuhan.

The Huanan market was the epicenter of SARS-CoV-2 emergence Michael Worobey

Joshua I. Levy/Lorena M. Malpica/Serrano Alexander Crits-Christoph/Jonathan E. Pekar/Stephen A. Goldstein/Angela L. Rasmussen/Moritz U. G. Kraemer/Chris Newman/Marion P. G. Koopmans/Marc A. Suchard/Joel O. Wertheim/Philippe Lemey/David L. Robertson/Robert F. Garry/Edward Holmes/Andrew Rambaut/Kristian G. Andersen

Bovenstaande onderzoekers zijn namens de WHO tot die conclusie gekomen. Zie https://zenodo.org/record/6299600#.YhyST-jMJPZ.

Edward C. Holmes schreef in 2009 een boek waarin ook de coronastamvirus = RNA herhaaldelijk beschreven werd. Zie de volgende link voor de inhoud van het boek (pdf).

https://epdf.tips/the-evolution-and-emergence-of-rna-viruses.html

Wie hier verstand van heeft vanuit de medisch inzicht die zou dit eens kunnen bekijken van wat er beschreven is.

Maar er zijn veel meer niet grondwettelijk misstanden in diverse landen. In Australië zette Scott Morrison zich in op zeer zware maatregelen. Het blijkt nu dat hij meer ministerposten zich niet grondwettelijk had toegeëigend, waaronder die van gezondheid. En dit komt dan eigenlijk van een partij die zich dan namens Scott Morrison als liberale terreur partij voor de eigen bevolking deze dwang oplegde.

Is er mogelijk een begin verklaring waarom en wanneer Covid-19 bekend werd?

Opmerkelijk is er een link te vinden waarin al in 2018 testkits naar diverse landen werden verstuurd onder de noemer van Covid-19 en dat al in 2018. Zie hiervoor de volgende link.

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

Een schermafdruk van 21-08-2022 was als volgt.

We zien dus duidelijk al een verspreiding van Covid-19 testkits in 2018 in feite naar alle uithoeken van de wereld ging.

Onderstaand rapport van het WRR. Er komt 7 keer het woord dwang in voor. De truc is, we hebben het bedacht, dus het (kan) bestaa(t)n en ja, dan moeten we daarop acteren.

Als de CDA en de CU, als er nog ergens iets een beetje christelijk aan is, hieraan mee zal werken, dan kleeft er wat aan hun handen om het maar zachtjes uit te drukken.

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *