Is er een tendens te bespeuren van de wereldwijde spelers die harde coronamaatregelen voorstonden en zich nu terugtrekken of een andere functie omarmen?

Het antwoord neigt naar ‘ja’. Diverse spelers hebben inmiddels een andere functie.

Denken we alleen al aan de Nederlandse politici dan hebben de Jong en Grabberhaus of een andere functie of hebben geen minister rol meer.

Grabberhaus met de achtergrond jurist en advocaat en zich verbonden heeft aan de katholieke kerk was al gezien zijn aanvaring met justitie precies voor Rutte dé manipulatieve kandidaat om mee te doen aan de regering.

https://www.ad.nl/politiek/grapperhaus-misleidde-rechter-niet~a399facc/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

Op zich een heel slimme zet van Rutte om Grabberhaus in zijn kabinet op te nemen. de Jong met een vader als predikant, wellicht wel met een vrij harde leer, maar in ieder geval een protestante achtergrond, daarvan is het een raadsel waarom hij zo voor die strenge coronamaatregelen was. Maar als je meer wil weten of zijn vorming of gedachten gang, dan is de Jong niet zo voor kinderen die in Nederland geboren kunnen worden.

Als wethouder pleitte De Jonge tot landelijke mogelijkheid tot verplichte anticonceptie voor ouders die (op dat moment) niet in staat zijn tot verantwoord ouderschap. In Rotterdam begon De Jonge gelijktijdig met een programma om ouders hiervan vrijwillig te overtuigen. Onlangs was in het nieuws dat de voorgestelde maatregelen niet mogen van raad van Staten.

Ook hier geldt dat in feite een omhooggevallen schoolmeester die zich plotseling ontpopte door het mysterieuze uitvallen van Bruno Bruins.

Hugo de Jong was ook nog waarnemend politiek assistent van minister-president Jan-Peter Balkenende in 2008. Balkenende die een ‘puppet’ was om het Grondwettelijke geldige referendum ongeldig te verklaren.

Dit uitvallen van Bruno Bruins op 18-03-2020 was bijzonder. Bruno vertelde nog destijds vol trots dat hij voorzien was van de laatste nieuwe griepprik. Des te opvallender dit gebeuren. Nemen we de totale som van 18-03-2020 dan komen we uit op 17. In de Bijbelse betekenis kan dit betekenen een overwinning op de vijand.

In de numerologie, iets waarvan ik vind dat je er van afzijdig moet houden, kan dit onder andere betekenen. Zie https://leerzaam.com/numerologie-17-nummer-betekenis-en-symbolen/

Nummer 17 mensen hebben leiderskwaliteiten. Het zijn mensen die een sterke indruk op anderen maken en hun aanwezigheid is buitengewoon opmerkelijk. Ze zijn geneigd risico’s te nemen op alle gebieden van hun leven, of het nu om school, sport, zaken, etc. gaat. Ze worden vaak aangetroffen in beroepen die verband houden met macht, zoals de politiek.

Veel zakenmensen en ondernemers staan ​​onder invloed van nummer 17. Nummer 17 kan soms symbool staan ​​voor verwend, intens en moeilijk in de omgang met mensen, op zoek naar goedkeuring.

Nogmaals, we kunnen ons beter weghouden van numerologie. Maar ik vond het eigenlijk wel treffend dat deze vergelijking erin zat. Toeval of niet, dat laat ik aan de lezer over.

Of er al andere leden zijn in het OMT t.o.v. het hoogtepunt van de corona, dat weet ik niet . Even geen zin om uit te zoeken. Maar internationaal heeft ook Anthony Fauci zich teruggetrokken. Ik wil nog even inzoomen op de voorzitter van het OMT Jaap van Dissel.

Op wiki is te lezen: Zijn oratie .op 19 mei 2000 had als titel ‘ Samenleven in vóórtdurende onrust‘. Nou, alleen die titel pas maak mij eerder onrustig. Het lijkt wel of ook Jaap van Dissel the Empowerment, toenemen in macht en kracht dus op 19-05-2000 kreeg. Nemen we ook hiervan de som, dan komen we ook uit op 17. Ach, toeval dan zullen we maar denken of toch niet?!

In de volgende link, als ze het inmiddels niet weghalen, kan je zijn oratie vinden. https://adoc.pub/samenleven-in-voortdurende-onrust.html

Wat fragmenten uit dit betoog.

Een fragment: “Naar schatting is de mens maximaal vijf miljoen jaar op aarde, dat zijn zo’n 250.000 generaties en evenzoveel mogelijkheden om nieuwe, gunstige variaties in genen door te geven.

Een bacterie deelt binnen het half uur, en kan deze 250.000 generaties creëren binnen 10 tot 20 jaren”. En nog een fragment: “

Een start op kleine schaal is gemaakt, maar het onderzoek zal in de nabije toekomst pas echt mogelijk worden door toepassing van nieuwe veelbelovende technieken, zoals de DNA-chip”.

Nog een fragment: ” Tenslotte wil ik mijn enthousiasme voor infectieziekten overbrengen én de fascinerende vooruitzichten van wetenschappelijk onderzoek op dit terrein”.

Waarom lijken de eerdere spelers of zich terug te trekken of dingen te herroepen dat ze dit nooit eerder hebben gezegd of dit hebben kunnen besluiten qua draconische maatregelen? De ellende is dat ze allemaal zich denken te kunnen schuilen achter een ander beslissingsorgaan.

Er is naar mijn mening een wereldwijd een naar zich binnen ronddraaiende technocratische systeem opgetuigd waar niemand dus in deze constructie grip op kan hebben.

En dit lijkt ondersteund te worden, en dat hebben we in zeer veel landen gezien, door een manipulatie en corrumperende rechterlijke macht. Maar gelukkig waren er wereldwijd kleine successen geboekt en dat in landen waar je het helemaal niet zou hebben verwacht die tegen de werelddoctrine van de coronamaatregelen in gingen.

Maurice de Hond, in mijn ogen bestaat er geen eerlijke en betrouwbare statisticus die de vinger op de zere plek legt. Er is werkelijk sprake van oversterfte. En dit betekent dat dit nog maar één oorzaak kan hebben. Dat moet bijna de vaccinatieschade zijn of het gevolg en de uitwerkende van lockdowns en al de nadelige effecten die nog na-ijlen. Bekijk eens de site van Maurice.

Ondertussen lijken de cijfers van kanker alleen maar op te lopen. Het is niet alleen te verklaren door het ouder worden, maar blijkbaar en ze weten nog niet was, is er ook nog een andere stukje dat niet verklaard kan worden.

En de Nederlandse jeugd die het zo zwaar voor hun kiezen hadden gehad, daaronder heerst een grote eenzaamheid vandaag de dag. Nog steeds komt er in het nieuws naar voren van welke klappen ze hebben gehad. Vandaag (01-12-2022) is op teletekst te lezen dat

 het Trimbos-instituut zegt dat flink meer Nederlanders kampen met psychische
 problemen dan enkele jaren geleden. In een onderzoek zegt 26% te maken te     
 hebben met bijvoorbeeld een depressie, overmatig alcohol- of drugsgebruik of  
 een angststoornis.
Bovenstaand artikel is toch tekenend in de tijd waarin we leven.

Docenten zeggen dat mbo studenten die van het VMBO komen eigenlijk gewoon twee jaar stilstand hebben gehad in hun ontwikkeling en halen nu streken uit die meer bij het VMBO thuishoort dan in het MBO!

Het zijn een paar dingen erg vreemd. Waarom heerst er nu overal personeelstekort? Is dit een plotselinge vergrijzing die men niet heeft zien aankomen of is er iets anders aan de hand.

Vanuit eerste hand heb ik vernomen dat steeds meer mensen, die zich eerst nog wel hadden laten vaccineren, er nu sterk van afzien. Vele zeggen ook bijwerkingen gehad te hebben. En blijkbaar is men (veel) minder bang voor het virus.

Als er een agenda rondom corona is, dan is het een aloude agenda dat al lang in werking was, is en nog zal worden. Corona is de afleiding, de controle die daardoor ontstond, het versneld overgang en invoering van de QR-code en dramatisch afnemen van de bevolking die nog met fysiek geld betaalde, dat werd wereldwijd in een grote versnelling gebracht.

Het heeft alles te maken met centralisatie van de macht, complete controle en vooral het grote doel dat het geld wereldwijd fysiek wordt afgeschaft.

Zelfs in China zijn de burger het zat van de opgelegde doctrine van coronamaatregelen. Het staat in geen enkele verhouding van menselijkheid, rechtvaardigheid of logica.

Hadden we al met corona de beroemde lockdowns en vonden we dit zwaar en of vreemd. In werkelijkheid gebeurt er nu juist door de energiecrisis, in hogere zin een voortzetting rond 24 februari toen de oorlog uitbrak en min of meer de maatregelen van corona voorbij gingen, veel meer met lockdowns.

Vele bedrijven stoppen ermee. Vele vissers en boeren gaan nu overstag om zich uit te laten verkopen. Vele sportverenigingen kunnen de lasten niet meer dragen en dreigen te sluiten. De druk op de mentale gezondheid van de mensen neemt verder toe.

Winkels van bakkerijen staan te koop, evenals andere kleine ondernemers die de energielasten niet meer kunnen dragen.

Was de regering werkelijk zo goed om tijdens coronatijd bedrijven boven het hoofd te houden of wist men meer, uitgaande dat agenda 2030 voor de gemiddelde burger mogelijk geen koosjere en gelukkig tijd zou kunnen wezen, dat er een oorlog tegen Oekraïne zou beginnen.

Waarom zei Rutte als snel in het begin en ook met grote zekerheid en veel van zijn gezag meenemende dat: “Deze oorlog is eigenlijk de oorlog van ons allemaal”.

De meeste mensen trappen er weer net zo snel in als tijdens het begin van corona. Als je echt goed nadenkt, dan is er totaal geen energie crisis. Dit past in hun agenda.

Categorieën: Wereldvisies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *