Een niet zo vrolijk bericht; Het moeras van de Nederlandse politiek.

Elke ontwikkeling die we meemaken, dreigt ons verder in het immorele moeras te trekken.

Bij grote tegenstellingen in debatten over onderwerpen waar je het mogelijk totaal niet mee eens bent, wordt nu al door vele linkse media éénduidig weergegeven. Ook in het debat moet de organiserende partij, de NOS, ieder even lang aan het woord laten.

Ik kan mij niet voorstellen dat iedereen die nog iets christelijk in zich heeft, overal mee eens kan zijn in het moeras van de Nederlandse politiek.

Dit demissionair kabinet probeert nog wetten voor de verkiezingen door de Eerste Kamer te loodsen.

Ook anderen vallen dit al op, zie de volgende link.

https://www.nporadio1.nl/fragmenten/spraakmakers/5762e7ea-0857-4505-80af-54a04e52be19/2023-10-23-de-nederlandse-politiek-zakt-weg-in-een-poel-van-onvermogen-volgens-ariejan-korteweg

De Nederlandse politiek zakt weg in een poel van onvermogen en heeft zijn langste tijd gehad. Dat schrijft Spraakmaker en voormalige politiek verslaggever Ariejan Korteweg in zijn nieuwe boek ‘Het Haagse moeras’, dat morgen verschijnt. Over dat allesverslindende moeras gaan we het zo hebben.

Ok, een wat andere insteek, maar toch.

Bij elke verkiezing, in de aanloop daartoe, probeert de mainstream media, waaronder de NOS, de wat rechtse partijen in een nog kwader daglicht te zetten door bewust onderwerpen aan te halen, waar ook iets goed en geweldig als het nog wit of zwart is, dus grijs.

  • Grijs is dus duurzaamheid.
  • Grijs is inclusiviteit.
  • Grijs is het niet kunnen denken als blauwdenker.
  • Grijs is het eenzijdig navolgen van wat anderen zeggen als de waarheid.

https://www.gelderlander.nl/rob-berends/hoe-een-politicus-wegzinkt-in-een-moeras-van-regels-en-procedures~a74a5dd2/

Hoe een politicus wegzinkt in een moeras van regels en procedures

In de rubriek Ontstane Situaties belicht Rob Berends het verhaal dat schuilgaat achter het nieuws. Aflevering 52: het einde van een politicus.

We zinken weg aan elke wet die internationaal is tot stand gekomen of waaraan we ons vrijwillig door onze politieke leiders ons overleveren aan Brussel of aan de WHO.

https://spyfromthesky.nl/politiek-nederland-en-beschouwingen-over-de-politiek/rampzalig-pandemiewet-aangenomen/(opent in een nieuwe tab)

Gaat een nieuwe wet nog iets positief bijdragen aan de hardwerkende Nederlanders? Wees nuchter en waakzaam. Dat gebeurt niet.

Sinds 2009 gaat het zo snel, ja sinds het grondwettelijke verdrag van Maastricht waartegen bij met ruim twee derde meerderheid had tegengestemd, omdat sinds dat verdrag, er eigenlijk alleen maar wetten zijn aangenomen die ons onder veel meer controle brengen.

Bedenk dat elke wet ons onder meer controle gaat brengen. Eigenlijk ook elk Brussels beslissing.

Is de EU met Brussel aan het hoofd inderdaad, zoals sommige uitleggers van de Bijbel, het herstelde Romeinse Rijk?

Romeinse Rijk

Laten naar het bestuur kijken van het oude Romeinse Rijk.

http://deromeinserepubliek.weebly.com/het-bestuur-van-rome.html

We zien van het bestuur 4 categorieën.

We nemen C eruit.

Let op! Bekijk en overdenkt deze 4 items onder C. De senaat had dit. Is dit te vergelijken met de Europese Raad?

Denk aan de veiligheid. 9/11 aanslagen, in Europa aanslagen en zogenaamd voor onze veiligheid, krijgen allerlei digitale regeltjes en verplichtingen. Maak voor jezelf een afweging van nog meer voorbeelden en zie de parallellen.

De buitenlandse politiek is ook een hot item. Bekijk de laatste 30 of 40 jaar gerust. De beslissingen van deze zogenaamde buitenlandse politiek werd genomen door de zogenaamde internationale gemeenschap.

Het is het VN systeem dat alles gebruikt om tot zijn doel te komen. Het VN- systeem is eigenlijk de hoogste senaat, zie hier voor de link van het VN-systeem (nog in wording).

https://spyfromthesky.nl/wereldvisies/het-indrukwekkende-vn-systeem/(opent in een nieuwe tab)

Openbare werken. Wie betaalt de Europese aanbestedingen. Wie bepaalt wat waar komt? Is de elite niet voor zich zelf bepaalde markante bouwwerken in elk land van de EU te bewerkstelligen.

Ja, dan wel verplicht met het Europese vlaggetje.

En hoe ga jij weer kiezen. Grijs en zalvende woorden. Alles is toch goed en alles is veroorloofd?!

Je bent aan zet!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *