Onze demissionair minister Mark Rutte kwam als verklaring dat alle 4 de politieke partijen dit besloten hadden dat het net verder kon gaan. Zijn woorden dat: “Elke partij had deel aan de val van het kabinet” is best bijzonder.

Het bijzondere bestaat juist in het feit dat nu elke verantwoordelijke kopstuk rondom de besluiten van de corona maatregelen inmiddels de benen heeft genomen en eruit is gestapt.

Tijdens die 9 verschrikkelijke maanden vooraf aan dit kabinet met dezelfde partijen waar vooral in demissionaire toestand ook de corona maatregelen ‘communistisch’ doorgingen, bleek dat de partijen gewoon nog doorgingen in een missionaire status toen het kabinet zich weer had gevormd.

Die lange 9 maanden waarin ook het bekende briefje van Omtzigt aan bod kwam, die hadden veel eerder beklonken kunnen worden.

Mijn verdenking is dat onder aanvoering van Mark Rutte vooral tijd gewonnen moest worden om hoe om te gaan met eventuele enquêtes en verzoeken tot onderzoek rondom corona er mee om te gaan.

Ook om daarna nog tijd te nemen toen de maatregelen werden losgelaten tijd uit te kopen zodat het gros van de Nederlanders het zouden vergeten.

Wederom heeft Mark Rutte juist in deze constructie van demissionair meer macht dan we denken. Hij speelt dit werkelijk uit als een grootmeester. Helaas moet ik dit hem wel toegeven. Maar ja, wie zien dit uit ons zeer pover politiek landschap.

Helaas is de doorsnee Nederlander te gemakzuchtig en ze geloven het wel. Ze zijn niet meer geïnteresseerd in echt waarheidsbevindingen.

Ik schreef als eerste vroeger op een bepaalde site waarom ik denk dat het COVID-19 blijft heten. Ik raak ergens steeds meer overtuigd van het feit dat het een occulte vorm was van wereldwijde communistische controle. Zie hier voor de link. https://spyfromthesky.nl/wereldvisies/corona-en-wat-er-allemaal-speelt/

Men heeft nu geoefend en men weet hoe snel de mens om is en zich gedraagt wereldwijd. Een enorme grote groep van mensen gehoorzamen gedwee. Vaak gaat de 20 / 80 regeling op in de wetmatigheden van grotere aantallen.

Zo ook hier was dit het geval. Echter na de eerste booster campagne loopt dit inmiddels ook enorm terug omdat iedereen wel ergens in de familie wel geluiden heeft gehoord van plotseling overlijden en vele kwalen na deze experimentele vorm dat ze nog vaccinatie durven te noemen.

Ook omdat corona nu nauwelijks meer in een uitwerking heeft dan een griep en heel en heel langzaam de vele wappie theorieën die toch meer op waarheid uitkomen nu ook doorkomen bij de Nederlanders die zich eerst nog hadden laten vaccineren.

Maar waarom wuift dit kabinet een parlementaire enquête weg?

De tijdelijke commissie, zie hier:

https://www.tweedekamer.nl/tcc

Het inmiddels buitenspel gezette tijdelijke commissie wegens een onbekende periode van uitstel.

Zeer linkse (communistische) sites als NU.nl daarvan zal de berichtgeving altijd negatief zijn wegens de kritische denkers. Kritische denkers zijn over het algemeen blauwdenkers. En daarvan begeven zich maar enkele in linkse politieke kampen.

De avondklok van Mark Rutte behoort bij zijn oorlogstaal. In een ander artikel heb ik het over de oorlogstaal van Mark Rutte. En zo behoorde de avondklok tegen corona als een instrument van zijn oorlogstaal als maatregel.

Het is jammer dat alle kopstukken van de politieke partijen de boel verlaten als hun demissionaire status voorbij is. Ze kopen hun tijd wel uit voor verantwoording.

Van Haga gaat naar de rechter om de geheime OMT afspraken boven water te krijgen. De huidige demissionaire minister E. Kruipers wilt dit niet vrijgeven. Ach, deze minister van D’66 gehalte getuigde al tijdens corona van ernstige dwalingen.

Ik vind het totaal niet erg dat hij die taak niet mag voortzetten. Maar ja, dan zouden politiek kiezend Nederland wel eens het lef en de durf moeten hebben om anders te kiezen.

Het omvormen van de huidige rechterlijke macht is gelegen in de acht jaren van paarde kabinetten. Een hoog D’66 gehalte zit bij de politiek gekleurde rechters.

Ja, dit heeft ook in het verleden kiezend Nederland gewild. Alles los van God noch gebod onder acht jaar paars. Het was eigenlijk hun gedroomde ‘Walhalla” van eigen baas en wij maken zelf wel uit van wat we willen.

Pim Fortuin zag dit allemaal en wilde acht jaar Paars eigenlijk zoveel mogelijk ongedaan maken. Maar dit mocht blijkbaar niet.

Natuurlijk hebben de lockdowns in aanvang wel wat doden mogelijk voorkomen. Maar in die initiële fase waren dit slecht wat duizenden. Hiertegen over staat een enorme schade voor de vaccinatie dat geen vaccinatie genoemd mag worden en de maatregelen waardoor nog steeds mensen lijden.

In een Engelstalige studie met vele metagegevens en vergelijkingen.

Herman Steigstra een statisticus heeft met data die inmiddels zo betrouwbaar zijn en juist ingevuld, dit in tegenstelling tot de conclusies van RIVM en CBS over de aanduiding en betekenis van de getallen die in zijn Youtube opname uitgelegd.

De volgende link is interessant om eens te bekijken over de echte cijfers en aanduiding in de statistiek.

https://www.youtube.com/watch?v=TABGTspmqIs

We krijgen steeds meer vat op de feiten. Nu nog medewerking vanuit de politiek.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *