Het is de huidige regering gelukt om strategisch in die paar maanden de geesten rijp te maken voor een uitwisseling van stemmen zodat de huidige linkse regering met de Eerste Kamer verkiezen doorgestoken kaart te plegen.

Heeft rechts hierin zitten te slapen in die zin of ze het ook beter hebben kunnen doen of zijn er stemmen gekocht, lees eigenlijk hier, zijn er toekomstige leuke baantjes verdeeld?

Feit blijft wel dat eigenlijk de kiezer met een kater achterblijft. Het is partij kartel politiek en ze doen er alles en ook echt alles aan om rechts eruit te houden.

Eerste kamer verkiezen doorgestoken kaart. Wellicht strategisch door Rutte en kaag ingezette reddingsactie om een meerderheid over links te kunnen behouden.

Binnen een week sneuvelde de pandemie wet en het pensioenstelsel in die zin dat het werd aangenomen. Deze regering kan niets goed voor hebben voor de mensen, maar nog steeds blijven vele mensen maar gedwee volgen.

Achter de schermen zullen ongetwijfeld Rutte en Kaag gewerkt hebben om deze uitslag voor elkaar te krijgen. Een kleine tegenvaller was nog dat GroenLinks een stem misliep doordat een lid het heel even niet mee eens was met het beleid.

Blijkbaar mogen moeten leden alleen loyaal blijven aan hun eigen politieke partij. Klokkenluiders eventueel binnen een partij, die tekenen bijna een politieke ‘doodvonnis.

Pieter Omtzigt is een uitzondering. Deze man kan goed verder gaan. Lees zijn betoog in deze link over de pensioenwet.

https://pieteromtzigt.nl/blog/de-duistere-voortekenen-van-de-pensioenwet

Voor al meer dan 20 jaar zorgt de regeringen dat vlak voor de zomervakantie de belangrijkste wetten er doorgedrukt worden. De mensen denken alleen maar aan hun vakantie en andere dingen. Ze mensen zijn moe en beu en geloven het wel allemaal.

U mag dit nog democratie noemen. Ik zie dit heel anders. Dit neigt naar sociaal communisme. Niets meer en niets minder.

De oudere veel betaalde leden en dienstjaren wordt snel beroofd van de hoogte van een uiteindelijk uitkering indien men de AOW jaren in gezondheid nog uit kan zingen.

Dit laatste, dat we gemiddeld ouder worden, dat is sinds ‘corona’ een leugen geworden. De mens wordt gemiddeld niet meer ouder. Het CBS zou veel moeten niet direct publiceren of op hun site verder wegstoppen.

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/45/prognose-levensverwachting-65-jarigen-21-05-jaar-in-2028

De bandbreedte naar beneden die is even groot als omhoog. De rode lijn heb ik getekend. We wachten wel weer november 2023 van het CBS af. Kijken wat ze er van maken.

Want het aantal doden door plotseling overlijden, hartfalen, zeker voor degene die zich een paar keer hebben laten inenten met die experimentele gen therapie, dat is best enorm.

Zie voor een analyse over de pandemie wet hier. https://spyfromthesky.nl/politiek-nederland-en-beschouwingen-over-de-politiek/rampzalig-pandemiewet-aangenomen/(opent in een nieuwe tab)

De eerdere zeker voorspelde 17 zetels voor BBB is gereduceerd tot 16. Ook in deze strategie hebben ze achter de schermen open kaart gespeeld om zoiets voor elkaar te krijgen.

Het is jammer dat de nieuwe EERSTE KAMER zo begonnen is. Zijn er nog senatoren, gelijk als in de nacht van Wiegel, niet dat ik het met zijn keuze destijds eens was, maar wel de moed om anders te stemmen naar je beste menig.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nacht_van_Wiegel

Zulke mensen zouden er meer bij moeten zitten. Ik kan alleen maar doen een oproep aan het geweten van de CU als deze partij dit begrip nog wel kennen. Ook de CU kreeg een zetel in de schoot geworpen.

Hans Wiegel in zijn nog wat jongere jaren.

De politiek heeft de afgelopen ruim 20 jaar sinds de moord op Pim Fortuin zich begeven in een achtbaan.

Eerste de onbekende ster van CDA Balkenende die on referendum over het grondwettelijk verdrag ons een loer dit draaien. Balkenende kwam uit het niets. Zijn ster was rijzende.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Peter_Balkenende


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *